2012. 09. 12.

C  S  E  R  K  É  S  Z      É  V  A  D  N  Y  I  T  Ó     R  E  N  D  E  Z  V  É  N  Y

Keressük a világ legjobb és legérdekesebb dolgaira kíváncsi fiatalokat! Gyere és ismerd meg a cserkészetet! Légy te is cserkész!

Elkezdjük az idei cserkészévet! Szeretettel várjuk egy iskolai évadnyitó rendezvényre cserkészeinket, és akik cserkészek szeretnének lenni. Szívesen látjuk a szülőket, családtagokat, hozzátartozókat is!

  • Időpont: 2012. szeptember 14. (péntek) 15:30-17:00
  • Helyszín: Piarista Iskola díszterme (Piaristák tere 5.)

Bemutatjuk csapatunkat és az elmúlt cserkészévet képekben, megalakítjuk az új őrsöket és megbeszéljük az idei cserkészévet.

Cserkészcsapatunk, - a Piarista Iskola csapataként - több mint 20 éve foglalkozik gyermekekkel, nyújt számukra feledhetetlen kalandokat, élményeket. Munkánk elismeréseképpen Kecskemét Megyei Jogú Város 2011-ben "Ifjúság a Közösségért Díjat" adományozta csapatunknak. Csapatparancsnokunk, Szabó István piarista atya 2012-ben "Magyar Érdemrend Lovagkereszt" kitüntetést, 2008-ban "Kecskemét Ifjúságáért Díjat" kapta.

Hiszünk abban, hogy a cserkészet által igazi, egy életen át tartó közösségre lelhet mindenki. A játékok, foglalkozások során rengeteg olyan készségre lehet szert tenni, melyeket az élete során bárki sokszor kamatoztathat. A cserkészpedagógia az élményeken, tapasztalatokon keresztül  egy egészséges értékrendekkel rendelkező, hazáját szerető, vallásos, társasági, jó kedélyű, de meggondolt fiatal felcseperedéséhez járul hozzá.

 

 

Új tagok számára jelentkezni

  • a 3. és 5. osztályos szülői értekezleteken kiosztott, vagy
  • a titkárságról felvehető jelentkezési lapon, vagy
  • a http://118.cserkeszcsapat.hu/jelentkezes oldalon keresztül,
  • vagy az évnyitón személyesen lehet!

Szórád Előd cserkészvezető

 

Submitted by nagy.attila on