2023. 05. 01.

Április 23-án, csodás időben, Úrihegyen jártunk az osztály tagjaival és hozzátartozóinkkal. A nap célja egymás családjának megismerése volt sok-sok beszélgetésen és játékos feladaton keresztül. Összesen 128-an voltunk a Piár-háznál, tehát mindenki számára sok volt az új, megismerni való ember.

Megérkezés után mindenki neki is látott beszélgetni valakivel, közben pedig a családok által hozott süteményekből, nassolnivalókból fogyaszthattunk. A szülők, a testvérek, és diákok egyaránt nyitottak és jókedvűek voltak. A délelőtt folyamán zajlott a focimeccs a 9.b tanulói és az apukák, testvérek között. Akik nem játszottak, hangos szurkolásba kezdtek, ezzel egyaránt buzdítva mindkét csapatot. A mérkőzés izgalmas és látványos volt, és a nagy izgalmak közepette mindannyian megéheztünk, úgyhogy a meccs végeztével nekiláttunk az ínycsiklandozó vadas ebédünk elfogyasztásának, melyet a Racskó család felajánlásának köszönhetően fogyaszthattunk el. Később az osztály előadta kis meglepetését: két dalt gitárkísérettel. Ezt köszönetképpen tettük a szülők és az osztályfőnökünk segítségéért és odaadásáért, és nem utolsó sorban a finom ebédért. A délután folyamán egy akadályversenyen vehettünk részt, ahol állomásokon kellett feladatokat teljesíteni pontokért. Mindenféle jellegű feladattal találkoztunk. Volt például növényismereti, erőnléti, matematikai, kreatív és ügyességi gyakorlat is. Miután minden csapat végzett, következett az eredményhirdetés, ahol minden résztvevő jutalomban részesült. Ezután sokan visszamentek még egy kicsit futballozni, beszélgetni, labdázni vagy kártyázni. A szép időnek hála, mindenki remekül érezte magát. Ám sajnos gyorsan eljött a búcsú ideje, és új barátokkal, szép emlékekkel gazdagodva, egy alapos rendrakás után elköszöntünk egymástól és mindenki hazaindult.

Köszönjük ezt a szép vasárnapot, a jó szervezést Zákányi Erika osztályfőnökünknek, Soós Zoltán pótosztályfőnökünknek, és minden osztálytársunk családjának!


 

Galik Kamilla

9.b


 

Submitted by zakanyi.erika on