Cobblestones
2024. 01. 26.

Élettel és zenével töltötte meg a Piarista dísztermet néhány vállalkozó szellemű diák, és egyúttal emlékezetessé tette a 2024. január 25-ei délutánt.

 
Csütörtökön a Piarista díszterembe látogatók felejthetetlen zenei élmény részeseivé válhattak, amikor a színpadon olyan tizenegyedikes diákok tették felejthetetlenné az estét, mint Tassy Luca és Barna Zsombor énekesek, Czigány Dániel zongorán, Kullai Tamás gitáron, Baranyi Bálint dobon valamint Árvai Tamás basszusgitáron kísért. Hang és fény felszerelésüket, szakmai tudásukat a Tajpán együttes ajánlotta fel számukra, akiknek nagyon hálásak.
 
A délutáni koncert során a közönségnek lehetősége nyílt kikapcsolódni és elmerülni a zene varázsában. A zenészek tehetségükkel nem csak szórakoztatták, hanem inspirálták is a hallgatóságot. A délután egy olyan alkalom volt, amikor az emberek együtt élvezhették a zenét, és átélhették a kivételes tehetségek által teremtett hangulatot. Az esemény azt bizonyította, hogy a délutáni órák is tökéletesek lehetnek egy felejthetetlen zenei élmény számára. A Piarista díszterem egy újabb alkalommal bizonyította, hogy zenei rendezvényei különleges élményt nyújtanak, és érdemes részt venni ezeken a programokon.
/sites/default/files/styles/tartalom_kep/public/2024-01/20240125_160203.jpg?h=5eceece5&itok=-pbKgxsl
Submitted by bukovszki.erika on