2015. 10. 22.

 

Ünnepélyes keretek között adta át október 22-én Kecskeméten, a Három Gúnár Rendezvényházban a Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat a megyében kiemelkedő és eredményes munkát végzetteknek az elismeréseket, díjakat. A megyei Kossuth-díjnak is mondható „Bács-Kiskun Megyéért Díjat" Bányai Gábor országgyűlési képviselő, Dávid Károly rendőr dandártábornok, és Laczkó János kecskeméti restaurátor, volt megyei múzeumigazgató vehették át.

Az ünnepségen részt vett Dr. Salacz László országgyűlési képviselő, Kovács Ernő Bács-Kiskun megyei kormánymegbízott, Rideg László, a Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés elnöke, Rausch Sándor alelnök, Dr. Szigeti László megyei főjegyző, Dr. Homoki Tamás, Kecskemét alpolgármestere, Kakas Béla, a Csongád Megyei Közgyűlés elnöke, Hargita megye képviselője, valamint a kitüntetettek és hozzátartozóik, a megye igazgatási, társadalmi, egyházi és gazdasági vezetői, a megye polgármesterei,  a megyei közgyűlés tagjait és külső bizottsági tagjai.

Szívből gratulálunk minden kitüntetettnek, különösen is Laczkó János öregdiákunknak, aki a Magyar Piarista  Diákszövetség Kecskeméti Tagozatának elnöke, az iskolánkat támogató Koháry István Alapítvány tagja.

Nagy Attila SchP ig.

 

Submitted by nagy.attila on