2013. 02. 20.

Kedves Tanártársak és Filmkészítő Diákok!

Néhány hete elkészült az Ökumenikus Diákfilmszemle weboldala, az öku-diák-film. Nemcsak az idei szemlével kapcsolatos összes információ (felhívás, nevezési lap, stb.) található meg rajta, hanem az elmúlt két filmszemle minden anyaga is: beszámolók, fotók a szemlékről, a legjobb filmek, az alkotócsoportok és a zsűri bemutatkozása, stb.

Egy negyven másodperces kisfilmet is készítettünk a filmszemlénk és a weboldalunk reklámozására: https://vimeo.com/58540527.  Megköszönjük, ha valaki az ismerősei körében továbbküldi a linket, így segít a filmszemlénk és a weboldalunk népszerűsítésében.

A filmek elkészítéséhez idén konkrét segítséget is felajánlunk. Március 23-án, szombaton 10 és 15 óra között a Budapesti Piarista Gimnáziumban szakmai napot tartunk filmes műhelymunkával és szakemberekkel való konzultáció lehetőségével. A szakmai nap részletes tudnivalói (időbeosztás, a jelentkezés módja stb.) szintén a weboldalon olvashatók.

Sikeres és örömteli filmkészítő munkát kívánok az ökumenikus szervezőbizottság nevében, és a május 3-i beadási határidőig szeretettel várunk minél több alkotást.

Wettstein József SchP, a szemle főszervezője

 

Submitted by nagy.attila on