2014. 06. 14.

 

Kerékpáros Nap az alsó tagozaton

Június 12-én reggel az alsó tagozatos kisdiákok iskolánk dísztermében gyülekeztek a Kerékpáros Nap kezdő programján.  Az új „egyenruhájukban", a kerékpáros pólójukban nagy élvezettel hallgatták Szilágyi Áron különleges hangszerbemutatóját, melyen kerékpáros alkatrészeket is megszólaltattak.

Ezt követően különböző programokon vehettek részt az osztályok. Akik ezen a napon kerékpárral érkeztek az iskolába, városi kerékpározásra mentek, melyet a Magyar Kerékpáros Klub kecskeméti csoportjának vezetője, Szórád Előd és munkatársai bonyolítottak le a szülők segítségével. A Kecskeméti Rendőrkapitányság Közlekedési és Bűnmegelőzési Osztályának dolgozói a gyalogos és kerékpáros közlekedés biztonságáról tartottak előadást, illetve az iskolánk előtt felállított akadálypályán felügyelték az ügyeskedő kisdiákokat.

Különböző akadályversenyeken is jól érezték magukat a gyerekek, melyeken  „vicces szemüvegekben" kellett feladatokat megoldaniuk.

A nap zárásaként Leskowszky Albert és barátai nagy lelkesedéssel mutatták be kerékpárgyűjteményének ritka darabjait, melyet a bemutató végén még ki is próbálhattak a gyerekek.

Ezen a különleges napon igazi meglepetés volt a tízórai, hiszen minden tanulónk frissen sült pizzát kapott.

Köszönjük a közreműködést, segítséget a résztvevő szülőknek és kollégáinknak!

A rendezvény a TÁMOP 3.1.4.-12/2-2012-0223 pályázat keretében valósult meg.

Rimár Zsuzsanna és Szabóné Adorján Erika szervezők


 

 

Submitted by intra on