2014. 05. 15.

Álláshirdetés

Piarista Rend Magyar Tartománya - Piarista Általános Iskola, Gimnázium és Kollégium (Kecskemét)

A Piarista Tartományfőnökség laborvezetői állást hirdet a kecskeméti Piarista Iskolában a TÁMOP-3.1.3-11/2-2012-0062 pályázat keretében induló természettudományos laborjába.

Alkalmazás időtartama, jellege: határozott idejű alkalmazotti munkaviszony, teljes munkaidőben, 2015.08.31-ig. A pályázat lezárása után más feltételekkel és munkakörrel további alkalmazás lehetséges.

Munkavégzés helyszíne: Piarista Iskola, Kecskemét

Alkalmazási feltételek:

  • M.sc. szintű szaktanári vagy egyetemi szintű tanári, a Nat „Ember a természetben" műveltségterület középiskolában történő tanítására jogosító végzettség.
  • Szakképzettség és legalább 10 éves, középiskolában, tanári munkakörben eltöltött gyakorlat.

Nyugdíjas pályázó jelentkezését is fogadjuk.

Feladatai a TÁMOP 3.1.3 pályázat feltételeinek megfelelően, a programban alkalmazott tanácsadókkal együttműködve:

  • A laboratórium vezetője felelős a laboratóriumban folyó munka szakmai színvonaláért, a pedagógus továbbképzések segédanyagának előkészítéséért,
  • ennek részeként a továbbképzési program tematikájának elkészítéséért, a képzésben közreműködő szakemberek felkészítéséért és felkéréséért.
  • A laboratórium vezetője felelős a továbbképzések lebonyolításáért, a laboránsok felkészítéséért, a laboratórium diákok által történő optimális kihasználásáért, az ott szervezett foglalkozások magas pedagógiai hatékonyságáért.
  • Kapcsolatot tart a szakmai hatóságokkal, illetve az ellenőrző szervekkel (ÁNTSz, tűzoltóság, vám- és pénzügyőrség, rendőrség stb.), hogy tájékozódjon a legújabb jogszabályokról, és hogy a laboratórium mindig ezeknek megfelelően működjék. A laboratóriumvezető feladata az is, hogy ezt az információt megossza a régiójában működő, velük együttműködő iskolákkal.
  • Szakmailag együttműködik a többi nyertes pályázóval a párhuzamos fejlesztések elkerülése és az egyenetlen szakmai színvonal kiküszöbölése érdekében.

Jelentkezni az alábbi címen lehet szakmai önéletrajz, motivációs levél és szakmai ajánlás benyújtásával: ovegeslabor@piarista.hu

A jelentkezés határideje: 2014. július 9.

Submitted by mikulas.domonkos on