2015. 12. 06.

 

Immár a városi adventi koszorún is ég a második gyertya, melyet Mák Kornél alpolgármester úr és Dr. Salacz László országgyűlési képviselő gyújtottak meg szombat este a nagyszámú ünneplő közönség körében. Adventi elmélkedést tartott és igét hirdetett Szerdi Szilárd pünkösdista lelkész.

A főtéri ünnepségen a piarista óvodás gyermekek, továbbá felső tagozatos és gimnazista diákjaink is szerepeltek: adventi és karácsonyi versek, énekek, előadások szerepeltek az általuk előadott műsorokban. Köszönjük szépen Szabó Krisztina, Urbánné Lehoczky Adrienne és Németh Éva óvónőknek, továbbá Borbás Márta tanárnőnek és Fehérvári Gábor karvezetőnek felkészítő munkáját, nem különben a gyerekek fellépését, remek szereplését.

(Az ünnepi gyertyagyújtásról további beszámolót és remek fényképeket lehet találni IDE kattintva.)

Igazi ünnepi hangulat részesei lehettek, akik ezen a szombat estén kint voltak a kecskeméti főtéren: az adventi gyertyagyújtás és műsor mellett rengeteg embert vonzott a vásári bódék gazdag kínálata és a nemrég beüzemelt korcsolyapálya is. Nagy örömmel lehetett felfedezni a kecskeméti adventi forgatagban a kisebb-nagyobb piarista diákokat is. :-)

Nagy Attila SchP ig. 

 

Submitted by nagy.attila on