2021. 11. 26.

A felső tagozat Diákönkormányzata, csatlakozva a Szentháromság plébánia kezdeményezéséhez, adventi adománygyűjtést indít a Katolikus Karitász javára.

Fontos számunkra, hogy diáktársainknak lehetőséget adjunk a társadalmi felelősségvállalás fontosságának felismerésére, és ezáltal olyan emberekké váljanak, akik nyitottak a szociálisan rászoruló emberek megsegítésére.

Azt kérjük a diáktársaktól és Önöktől, hogy aki csak teheti, járuljon hozzá a gyűjtéshez egy-két adag élelmiszerrel. Hiszünk abban, hogy a sok kicsit is sokra megy, tehát nem nagy csomagokat várunk, hanem inkább az összefogásban rejlő lehetőséget szeretnénk megmutatni.

Amivel hozzá lehet járulni a gyűjtéshez:

  • Tartós élelmiszerek (rizs, tészta, só, cukor, étolaj, kakaópor, fűszerek, stb.)
  • Édesség (csokoládé, keksz, cukorka, stb.)
  • Tisztálkodószerek (szappan, fogkrém, tusfürdő, stb.)
  • Takarítószerek (fertőtlenítő, vízkőoldó, mosogatószer, stb.)

(Az élelmiszereknél fontos, hogy a szavatossági idő mindenképpen hat hónapnál hosszabb legyen. Továbbá az élelmiszerek tárolására kartondobozokat is gyűjtünk.)

Az adományokat a Czollner téri főépületben fogadjuk november 29. és december 3. között két idősávban: délelőtt 7:00-től 10:00 óráig, és délután 12:40-től (az 5. óra után) 16:00-ig. (A gyűjtés helye a D-épület aulájától balra az első ajtó.)

Az összegyűlt élelmiszert pénteken fogjuk átszállítani a Szentháromság plébániára.

Előre is köszönjük segítségüket és adományaikat!

 

Kerekes Maja (DÖK-elnök) és
Petőcz Tamás (DÖK segítő pedagógus)

Submitted by petocz.tamas on