2018. 06. 11.

Vasárnap, igazi nyári hangulatban kezdtük meg a tanév búcsúztatását a 2.a osztály tanulóival, testvéreikkel, szüleikkel együtt. Az egyik család meghívására egy erdő melletti ház és udvara adott helyet az immár hagyományos családi együttlétnek. A házigazdák mellett a sütni-főzni szerető apukák is segítettek és remekeltek a grill ételek elkészítésében. Bár tombolt a kánikula, de még a kemencét is befűtötték a sültek elkészítéséhez. Az édesanyák közben a salátákat állították össze, melyből mindenki kedvére válogathatott. A háziasszony a gyerekeket az erdőbe hívta egy kis játékra: számháború, kötélhúzás...

A vasárnapi szentmise igazi meglepetés volt, hiszen ilyen kötetlen légkörben és helyszínen még sokan nem vettek részt. Nagy Attila atya gyermekbarát hangulatú szentmiséje mindenkinek nagy élmény maradt.

Bár néhány nap még hátra van a tanévből, de ez a jó hangulatú, igazi szeretetben eltöltött nap átsegít bennünket rajta. Köszönet a Bujdosó családnak és mindenkinek, akik fáradoztak azon, hogy jól érezhessük magunkat egész nap!

                                                                                  Szabóné Adorján Erika és Rimár Zsuzsanna - tanítók

Submitted by adorjan.erika on