2014. 02. 04.

 

Kedves Szülők és Támogatóink!

Megtiszteltetés és öröm számunkra, hogy a kecskeméti Piarista Iskolára bízták gyermekeik oktatását és iskolai nevelését, illetve fontosnak gondolják a piarista nevelési célokat. Bizalmuknak azzal igyekszünk megfelelni, hogy képességeinkhez és lehetőségeinkhez mérten a lehető leggondosabb nevelést/oktatást nyújtjuk gyermekeik számára.

A magyar piaristák országszerte 8 középfokú oktatási intézményben csaknem 3800 diák oktatásáról és iskolai neveléséről gondoskodnak. Célunk az Önök nevelőmunkájával együttműködve segíteni diákjainkat, hogy kibontakoztassák teljes emberségüket, érett személlyé váljanak, akik felelősségteljes, felnőtt tagjai mind szűkebb közösségüknek, mind a magyar társadalomnak.

Nevelési céljaink elérése érdekében oktatási intézményeinkben mindig is törekedtünk a színvonalas, igényes és korszerű oktatási feltételek fenntartására. E feltételek megteremtése a szűkös állami támogatás, és a folyamatosan romló gazdasági helyzet miatt sajnos egyre nehezebb. Ezért fordulunk most Önökhöz, a támogatásukat kérve. A személyi jövedelemadó 1%-áról rendelkezve anyagi ráfordítás nélkül, a már befizetett adójuk egy részével jelentős segítséget nyújthatnak ahhoz, hogy megfelelő körülmények között gondoskodhassunk gyermekeik, diákjaink iskolai neveléséről.

Kérjük, támogassák személyi jövedelemadójuk 1%-ával gyermekük iskoláját!

Ezt nagyon egyszerűen megtehetik. A mellékelt rendelkező nyilatkozaton megtalálják a kecskeméti Piarista Iskolát támogató alapítvány adószámát, és egy rövid útmutatót a szükséges tennivalókról.

Kérjük, ne feledkezzenek meg adójuk másik, egyházaknak felajánlható 1%-áról sem.
Bizalmukat és támogatásukat ezúton is köszönjük.

Nagy Attila SchP ig. 

 

Submitted by nagy.attila on