2024. 01. 10.

Kedves Felvételiző Diákok és kedves Szülők!

A központi középiskolai felvételi időpontja: 2024. január 20., szombat

Érkezés 9:35-re a gimnázium épületébe (Piaristák tere 5.).  Az épületbe a kísérő felnőttek nem léphetnek. (Javasoljuk, hogy 11:50-re érkezzenek vissza a főbejárathoz a vizsgázókért.)

Az írásbeli vizsgáról külön értesítést nem küldünk senkinek, de ebben a hírben megtalálható a felvételizők listája (nem a tanulók neveit, hanem adatvédelmi okok miatt az oktatási azonosítójukat tartalmazza a lista).

Személyazonosításra alkalmas fényképes igazolványt (pl. diákigazolványt, személyi igazolványt) minden felvételiző hozzon magával!

Dolgozatírás pontos terembeosztása az aulában lesz olvasható.

Szükséges eszközök: toll (több darab), vonalzó, körző, szögmérő, SNI/BTMN kedvezményekkel rendelkezőknél számológép (ha ennek használatát a szakértői véleménye biztosítja).

Ha a felvétel napjára valaki megbetegszik, telefonon jelezze az iskola titkárságán (76/506-912 103-as mellék).

  • Pótfelvételi időpontja: 2024. január 30., kedd 14 óra (csak indokolt esetben élhetnek ezzel a lehetőséggel, amit orvosi papírral kell igazolni).

Kijavított dolgozatok megtekintése: 2024. január 26., péntek 8-16 óra között a gimnázium épületében (Piaristák tere 5.). A feladatlapokról saját készülékkel szabadon készíthető fénykép. A Piarista Általános Iskola tanulói is a Czollner terén tekintik meg dolgozatukat.

A dolgozatok értékelésével kapcsolatban akkor adható be írásos észrevétel, ha az eltér az OH által kiadott központi javítási útmutatótól. Ehhez formanyomtatvány elérhető itt, illetve a Piaristák terén az iskolatitkárnál kapnak, és ott kell leadni az írásos észrevételt is 2024. január 29., hétfőn 8-16 óra között.

Azoknak, akik nem vették át értékelő lapjukat, 2024. február 9.-éig eljuttatjuk az értesítést az írásbeli eredményről.

Minden jelentkezőnek eredményes felvételi vizsgát kívánunk!

Gere Lajosné intézményegység vezető

Submitted by gerene.zsuzsa on