2023. 01. 16.

Kedves Felvételiző Diákok és kedves Szülők!

A központi középiskolai felvételi időpontja: 2023. január 21., szombat 

Érkezés 9:35-re a gimnázium épületébe (Piaristák tere 5.).  Az épületbe a kísérő felnőttek nem léphetnek. (Javasoljuk, hogy 11:50-re érkezzenek vissza a főbejárathoz a vizsgázókért.)

Az írásbeli vizsgáról külön értesítést nem küldünk senkinek, de ebben a hírben megtalálható a felvételizők listája (nem a tanulók neveit, hanem adatvédelmi okok miatt az oktatási azonosítójukat tartalmazza a lista).

Személyazonosításra alkalmas fényképes igazolványt (pl. diákigazolványt, személyi igazolványt) minden felvételiző hozzon magával!

Dolgozatírás pontos terembeosztása az aulában lesz olvasható.

Szükséges eszközök: toll (több darab), vonalzó, körző, szögmérő, SNI/BTMN kedvezményekkel rendelkezőknél számológép (ha ennek használatát a szakértői véleménye biztosítja).

Ha a felvétel napjára valaki megbetegszik, telefonon jelezze az iskola titkárságán (76/506-912 103-as mellék).

  • Pótfelvételi időpontja: 2023. január 31., kedd 14 óra (csak indokolt esetben élhetnek ezzel a lehetőséggel, amit orvosi papírral kell igazolni).

Kijavított dolgozatok megtekintése: 2023. január 27., péntek 8-16 óra között a gimnázium épületében (Piaristák tere 5.). A feladatlapokról saját készülékkel szabadon készíthető fénykép. A Piarista Általános Iskola tanulói is a Piaristák terén tekintik meg dolgozatukat.

A dolgozatok értékelésével kapcsolatban akkor adható be írásos észrevétel, ha az eltér az OH által kiadott központi javítási útmutatótól. Ehhez formanyomtatvány elérhető itt, illetve a Piaristák terén az iskolatitkárnál kapnak, és ott kell leadni az írásos észrevételt is 2023. január 30., hétfőn 8-16 óra között.

Azoknak, akik nem vették át értékelő lapjukat, 2023. február 10., hétfőig eljuttatjuk az értesítést az írásbeli eredményről.

Minden jelentkezőnek eredményes felvételi vizsgát kívánunk!

Gere Lajosné intézményegység vezető

Submitted by gerene.zsuzsa on