2008. 11. 25.

A Szülői Munkaközösség jóvoltából a kecskeméti Piarista Iskola 2008. november 22-én, szombaton tartotta meg a Kalazanciusról elnevezett jótékonysági bálját. Minden évben valamilyen nemes célra gyűjtünk adományokat. Ebben a tanévben a Piarista Általános Iskolába járó gyerekek számára szeretnénk átalakítani a szerzetesrendház kertjét játszóparkká. Ehhez kértük a szülők, az öregdiákok, barátaink, ismerőseink valamint cégek, vállalatok nagylelkű támogatását, mely összességében 1 millió Ft-os bevételt eredményezett.

Hálás köszönet azért a sok-sok ötletért, anyagi és szervezésbeli segítségért, amit a szülőktől, pedagóguskollégáktól, diákoktól és más jótevőktől kaptunk. A nagylelkű támogatások az alábbi formában jutottak el hozzánk:

- Az általános iskolai és gimnáziumi osztályok rengeteg értékes tombolatárgyat ajánlottak fel.

- A bál szervezéséhez sokan hozzájárultak pénzben vagy természetben illetve közvetlen munkájukkal.

- Pénzadományokat is kaptunk a bál céljaira az iskola közhasznú alapítványán keresztül (a Koháry Alapítvány számlaszámára: 11732002-20346452).

- A bálon sok-sok táncművészeti csoport lépett fel, akik káprázatosan sikerült szereplésükért nem fogadtak el tiszteletdíjat. Hálás köszönet mind a táncos fiataloknak, mind felkészítőiknek.

Külön köszönet illeti továbbá Gömöri Ágnest, a báli est háziasszonyát, a főszervezőt, Rimár Zsuzsanna pedagóguskollégát valamint iskolánk technikai dolgozóit. A jó hangulatról a Tájfun zenekar gondoskodott, a terített asztalon lévő finomságokat pedig a Piarista Rendház konyhájának köszönhettük.

Köszönjük szépen minden kedves vendégünknek, hogy jelenlétükkel megtisztelték iskolánk Kalazancius-bálját. Jövőre is visszavárjuk Önöket.

 

Nagy Attila SchP ig.

 

 

Submitted by mikulas.domonkos on